Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Accident produs de eleva unei şcoli de şoferi. O femeie a fost izbită în plin. Instructorul nu se afla în maşină. Imagini cu impact emoțional

captura video
femeie luata pe capota accident

O femeie din Timişoara a fost lovită în plin şi plimbată pe capota mașinii de o cursantă a unei şcoli de şoferi, în timp ce instructorul nu era în mașină.

Incidentul deosebit de grav s-a petrecut pe data de 15 ianuarie, iar imaginile cu un puternic impact emoţional au apărut acum în spaţiul public.

Camera de bord, montată în autoturismul destinat şcolarizării pentru obţinerea permisului de conducere, surprinde momentul în care cursanta, o femeie, în vârstă de 42 de ani, loveşte în plin o femeie de 20 de ani, care se afla pe parte carosabilă, încercând să îşi mute propriul autoturism defect.

Din mașină se aud țipetele cursantei, speriată de ce a făcut

Instructorul auto a coborât din maşină cu intenţia de a o ajuta pe tânăra de 20 de ani, fără să se asigure că îşi lasă eleva în siguranţă. Aceasta, în loc să apese pedala de frână, a apăsat pedala de acceleraţie.

În urma impactului, femeia a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.