Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Actorul Regé-Jean Page, absent din sezonul doi al popularului serial 'Bridgerton'

regé jean page bridgerton

Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ''Bridgerton'', a anunţat vineri Netflix, spre disperarea fanilor acestui serial ultra-popular, informează AFP, potrivit Agerpres.

Adaptare a romanelor istorice ale americancei Julia Quinn, "Bridgerton", a cărei acţiune se desfăşoară în 1813 în Anglia, ne prezintă intrigile înaltei societăţi britanice, într-o cheie foarte modernă.

Limbajul, muzica, accentele feministe şi distribuţia, care pune accent pe diversitate, încalcă convenţiile serialelor de epocă, pentru a face subiectul accesibil cât mai multor oameni.

Citește și: EXCLUSIV Fostul ministru Pintea IA CU ASALT specialiștii din DNA - Afirmă că ei nu fac parte din organul judiciar și vrea ANULAREA actelor lor în cazul de mare corupție


Primul sezon a urmărit aventurile delicatei Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), o tânără care îşi face debutul pe piaţa mariajelor din înalta societate londoneză, unde îl va întâlni pe ducele de Hastings (Regé-Jean Page), cu care se va şi căsători.

Producţia celui de-al doilea sezon va fi reluată în primăvară şi se va concentra pe viaţa sentimentală a fratelui lui Daphne, Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey.

Foto: (c) NAACP Handout via REUTERS


Dar aventurile ducelui de Hastings se vor opri odată cu primul sezon, a anunţat vineri platforma Netflix.

"Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings", se precizează într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, şi postată pe reţelele de socializare de către Netflix.


Shonda Rhimes, producătoarea serialului şi creatoarea "Grey's Anatomy" şi "Scandal", şi-a apărat decizia pe Instagram: "Amintiţi-vă: ducele nu va pleca niciodată cu adevărat", a scris ea.


În ianuarie, Netflix a anunţat că serialul a fost vizionat de 82 de milioane de conturi în patru săptămâni, un record.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.