Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Acuzat de viol, Russell Brand rupe tăcerea: 'Am nevoie mai mult ca niciodată de sprijinul vostru'

bbc.com
Russell Brand

Actorul şi prezentatorul radio-TV Russell Brand a vorbit vineri despre "o săptămână extraordinară şi dificilă", fără să comenteze însă faptele care îi sunt reproşate în Regatul Unit, în prima sa declaraţie publică după ce a fost acuzat de viol şi agresiune sexuală, informează AFP.

"Evident, săptămâna aceasta a fost extraordinară şi dificilă şi vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul vostru şi pentru faptul că aţi pus sub semnul întrebării informaţiile care v-au fost prezentate", a declarat starul britanic într-un videoclip publicat pe canalul său de YouTube, care este urmărit de 6,64 milioane de abonaţi.

"Am nevoie mai mult ca niciodată de sprijinul vostru, mai mult decât mi-aş fi imaginat vreodată", a adăugat el, fără să comenteze totuşi ancheta jurnalistică realizată în comun de publicaţiile Times şi Sunday Times şi de postul de televiziune Channel 4, publicată săptămâna trecută.

Crește numărul femeilor care îl acuză

În acea anchetă, patru femei l-au acuzat de viol, agresiune sexuală şi violenţă psihologică.

Joi, o altă femeie l-a acuzat de comiterea unui act de exhibiţionism în 2008.

Russell Brand, un actor de comedie provocator, a devenit în ultimii ani un veritabil guru anti-sistem şi a criticat Gucvernul britanic pentru faptul că le-a cerut giganţilor din industria noilor tehnologii să adopte măsuri împotriva lui. El a criticat "coluziune între statul paralel şi companii", precum şi "corupţia şi cenzura mass-media", dezvăluind că va publica o înregistrare video mai lungă în cursul zilei de luni.

Artistul britanic, în vârstă de 48 de ani, a negat vehement acuzaţiile formulate împotriva lui de cel puţin cinci femei. El afirmă că relaţiile sale au fost mereu "consimţite", chiar şi în perioada în care a recunoscut că a fost "foarte, foarte promiscuu".

Purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Rishi Sunak a declarat că acele acuzaţii sunt "foarte grave şi îngrijorătoare", adăugând că liderul politic britanic "a indicat foarte clar că nu ar trebui niciodată să existe un loc pentru hărţuire, indiferent de spaţiul în care aceasta se produce".

Editura Bluebird a anunţat că "toate publicaţiile viitoare" cu artistul britanic au fost suspendate, iar platforma de partajare de videoclipuri YouTube a decis la rândul ei să blocheze veniturile obţinute din publicitate de Russell Brand în urma difuzării conţinuturilor sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.