Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Adele şi-a întrerupt concertul din Las Vegas pentru a interveni în favoarea unui fan

Reuters - Agerpres
Adele

Videoclipuri publicate pe reţelele de socializare de spectatori la un concert în Las Vegas o arată pe cântăreaţa Adele întrerupând o melodie pentru a interveni în favoarea unui fan, potrivit news.ro.

Taylor Swift nu este singura cântăreaţă care a criticat zelul agenţilor de securitate la concertele sale. Sâmbăta trecută, în timp ce Adele susţinea un concert în Las Vegas, cântăreaţa britanică s-a oprit pentru a ajuta un fan care era hărţuit de agenţii de securitate.

„Ce se întâmplă acolo cu tânărul fan care de când am venit a fost agasat pentru că stă în picioare? Ce se întâmplă cu el?”, a întrebat Adele de pe scena de la The Colosseum, teatrul de la Caesars Palace din Las Vegas.

Declaraţia vedetei pop a provocat o oarecare stânjeneală în sală. Câteva minute i-a atras atenţia agentului de securitate: „Da, tu, cu mâna sus, da, tu! Ţine braţul în aer”, a strigat ea. „Ce se întâmplă? De ce îl deranjezi? Puteţi să-l lăsaţi în pace, vă rog?”, a continuat ea, înainte de a i se adresa spectatorului: „Nu te vor mai deranja, dragă. Bucură-te de spectacol”. Ea i-a spus agentului: „Lăsaţi-l în pace!”.

Adele şi-a reluat apoi rapid spectacolul: „Îmi pare rău, băieţi. A fost deranjat încă de la începutul spectacolului de agenţii de securitate şi de oamenii care stăteau în spatele lui. El este aici să se distreze. Cu toţii suntem aici să ne distrăm. Haideţi, să o facem din nou!”.

Această scenă aminteşte de o alta care a avut loc în luna mai a anului trecut în Philadelphia, în timpul turneului lui Taylor Swift. Cântăreaţa a strigat către un agent de securitate care mustra o admiratoare: „Hei, opreşte-te! Nu a făcut nimic greşit”, a strigat ea, întrerupându-şi concertul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.