Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Alertă în Londra: Serviciile de intervenție răspund la un 'incident major' care a dus la eliberarea unui gaz

ambulance

Serviciile de urgență răspund la un "incident major" care a avut loc la London Aquatics Centre din Stratford și tratează "un număr de pacienți", anunță Sky News.

Imagini din elicopter arată persoane care sunt tratate de paramedici în afara clădirii și care stau pe jos, conform Mediafax.

Serviciul de Ambulanță din Londra a confirmat că lucrează la fața locului alături de Brigada de Pompieri din Londra și de Poliția Metropolitană.

Videoclipurile care circulă pe rețelele de socializare arată mai multe ambulanțe care se grăbesc să ajungă la fața locului.

Brigada de pompieri din Londra a anunțat că se ocupă de rapoartele privind "un incident chimic" la centrul din Parcul Olimpic Regina Elisabeta.

Într-un tweet, Queen Elizabeth Olympic Park a scris: "A avut loc un incident la @AquaticsCentre în această dimineață, care a implicat eliberarea unui gaz. Zona a fost izolată și evacuată. Lucrăm cu serviciile de urgență de la fața locului. Există un număr de victime cu dificultăți de respirație care sunt tratate de @Ldn_Ambulance".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.