Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Alertă în Rusia: Un avion a lovit un bloc de locuințe, la zeci de km de Mariupol

În Eisk, regiunea Krasnodar, un avion s-a prăbușit peste clădiri rezidențiale, potrivit rapoartelor preliminare. O parte a clădirii este cuprinsă de flăcări. Imagini video de la fața locului au fost postate pe rețelele de socializare de către locuitorii din zonă.

Potrivit canalului Telegram Mash, avionul ar fi căzut într-o curte de pe strada Western din Eisk. Două echipaje de ambulanță lucrează la fața locului. Deocamdată nu se pot apropia de bloc - fumul este prea puternic.

De asemenea, se pare că pilotul avionului doborât a reușit să se ejecteze. 15 apartamente au fost avariate în urma incendiului, care a fost încadrat la gradul patru de dificultate. Până în prezent nu au fost raportate decese sau răniți.

UPDATE 2: Cel puțin 17 apartamente au fost distruse. Vladimir Putin i-a cerut guvernatorului din regiunea Krasnodar să se deplaseze la locul incidentului. Un dosar penal a fost deschis.

UPDATE 1: Potrivit primelor informații oficiale, cel puțin o persoană a murit. Alte trei persoane, inclusiv un copil, au ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit Ministerului Apărării, un bombardier Su-34 s-a prăbușit în timp ce se ridica pentru un zbor de antrenament de pe un aerodrom militar din Districtul Militar Sudic și s-a prăbușit în orașul Eisk. Piloții s-au ejectat, spunând că unul dintre motoare a luat foc la decolare. La locul prăbușirii Su-34, combustibilul avionului s-a aprins în curtea unei zone rezidențiale.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.