Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ALERTĂ Ludovic Orban recunoaște că Klaus Iohannis îl preferă pe Florin Cîțu: 'Am prima șansă. Pare că preşedintele poate să aibă altă opţiune'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că nu l-a auzit pe preşedintele Klaus Iohannis spunând "clar" în mod public pe cine susţine la şefia partidului, însă "pare că preşedintele poate să aibă altă opţiune", deşi se cunosc "de foarte mult timp".

"În ceea ce mă priveşte, nu a intervenit nimic în relaţia pe care am avut-o cu preşedintele. Ne cunoaştem de foarte mult timp, ne cunoaştem de prin 2007. Am colaborat pentru proiecte care erau de interes local, suntem împreună de când primarul Sibiului a devenit membru al Partidului Naţional Liberal şi a fost ales prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal în primă fază, ulterior preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi ulterior preşedinte al României. Sigur că pare că preşedintele poate să aibă altă opţiune. Eu nu l-am auzit public spunând clar că sprijină pe cineva. E adevărat că a fost alături de premierul Cîţu în câteva momente dificile, dar până la urmă important este ca delegaţii care vin la Congres fiecare să judece cu mintea lui, cu inima lui şi să ia cea mai bună decizie pentru Partidul Naţional Liberal.", a spus Orban întrebat despre relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban lansează un mesaj SOS: 'Congresul din 25 septembrie nu e un congres oarecare. Vă rog, salvați Partidul Național Liberal'

În ceea ce priveşte şansele sale la congresul din 25 septembrie, Orban a apreciat că are "prima şansă" la alegerile interne, întrucât membrii partidului îl cunosc şi ştiu că este un om de echipă şi un lider care poate duce PNL la performanţă.

Ludovic Orban şi-a prezentat vineri moţiunea de candidatură la preşedinţia partidului în şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova.

Citește și: Emil Boc: Orban lucrează direct și indirect împotriva Guvernului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.