Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alexandru Cumpănașu face o dezvăluire ȘOC: 'Căutările Alexandrei au durat doar 5 MINUTE! S-au dus exact la butoiul cu cenușă'

captura video a1
casa criminal caracal

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de la Caracal despre care Gheorghe Dincă a spus că a incinarat-o, a făcut o dezvăluire șoc la TVR 1, în emisiunea România9: căutările fetei au durat doar câteva minute, după pătrunderea anchetatorilor în curtea monstrului din Caracal. Potrivit lui Cumpănașu, anchetatorii s-au dus glonț la butoiul cu cenușă de unde au scos bijuteriile fetei, pe care le-au prezentat părinților pentru identificare. Imediat ce părinții au confirmat că aparțin Alexandrei, căutările fetei au fost oprite. După cinci minute!

Citește și: Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

„L-am întrebat pe vărul meu, de ce a fost chemat la locuinta lui Dincă, iat el mi-a spus că fusese chemat pentru a identifica inelul și lănțișorul fetei. Și atunci l-am întrebat de unde i-au fost prezentate, unde au fost găsite, iar el mi-a spus că fuseseră găsite în butoiul cu cenușă. Adică ceva nu se legă, mă întreb, ăsta ce a făcut, s-a autoincriminat? Adică după ce a ars-o ca să scape de probe a lăsat bijuteriile acolo ca să fie legat direct de probe? Să fie legat de Alexandra în mod direct, pentru că alea sunt probe clare. Iar un alt lucru suspect este acela că vărul meu fusese chemat să identifice bijuteriile la 6 dimineața, când s-a făcut descinderea. Pe Alexandra nu o mai căutau pentru au considerat că este moartă, având în vedere că s-au găsit bijuteriile. Și nu au mai căutat-o până zilele trecute când televiziunile s-au inflamat și au pus totul cap la cap. Adică familia a fost anunțată că, gata, asta este, i-am găsit bijuteriile și gata, au oprit căutările până în urmă cu câteva zile”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.