Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Alexandru Rafila dă cărțile pe față: Românii nu se mai vaccinează, avem peste 8 milioane de doze, iar 25% se aruncă

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spune că românii se vaccinează anti coronavirus tot mai puțin și anunță că de acum înainte vaccinarea se va face numai la cabinetele medicilor de familie, pe modelul vaccinărilor antigripale.

"Vaccinarea este o activitate de rutină care se va desfășura la cabinetele medicilor de familie, ca și celelalte vaccinări care se fac. Eu cred că e mai important să discutăm nu dacă au unde să se vaccineze, ci dacă doresc. Supoziția că nu au unde să se vaccineze este o eroare. E în același stadiu, nu s-au înregistrat cereri semnificative, de la 1 iulie se va face prin medicii de familie, avem opt milioane de doze și căutăm o soluție astfel încât pierderile de vaccin să nu le mai fie imputabile medicilor de familie. Pierderile de vaccin depășesc acea doză de 25% în perioada actuală", a declarat Alexandru Rafila.

Citește și: Alexandru Rafila anunță că nici vaccinații cu trei doze nu mai sunt protejați: Estimăm o creștere a infectărilor .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.