Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Alexandru Rafila, despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș: 'Nu există nici un fel de organizare, planificare. E și o mare problemă cu lipsa asumării'

Inquam Photos
Alexandru Rafila

Medicul Alexandru Rafila susține că nenorocirile care se produc în spitalele din România sunt cauzate de lipsa organizării și a responsabilității. Declarația a fost făcută la puțin timp după ce trei pacienți au murit în Spitalul Victor Babeș din București.

Alexandru Rafila îi acuză pe guvernanți de lipsă de organizare și de iresponsabilitate.

Citește și: ULUITOR Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, detonează BOMBA despre tragedia de la Victor Babeș: 'Eu am aflat acum 6 ore'

”Noi am tot discutat legat de pregătirea spitalelor. Livrarea oxigenului trebuie redimensionată. Știți bine că s-a întâmplat nenorocirea de la Matei Balș. Sigur că acolo a fost o altă cauză. S-a discutat că nu există detectoare pentru oxigen. Acum apare o problemă cu sistemul de oxigen. Este o continuare la două probleme: niciun fel de organizare, planificare și nu există asumare.

A crăpat generatorul care nu a cuplat funcționarea instalațiilor de oxigen. E o lipsă de funcționare. Ministerul Sănătății trebuia să facă în așa fel încât drama să nu se întâmple.

Sunt două probleme. Nu există nici un fel de organizare, planificare. Este și o mare problemă cu lipsa asumării, a responsabilității. Ministrul Sănătății trebuia să facă la Foișor să nu se întâmple, nu să stea de vorbă la telefon.”, a spus Alexandru Rafila luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, dă vina pe PNL și PSD pentru noua tragedie de la Victor Babeș: A fost o eroare umană

Alexandru Rafila a mai spus că politicienii de la guvernare încearcă să găsească vinovați.

„Am văzut o reacție de pasat responsabilitatea, încercau să-l scoată vinovat pe Adrian Streinu-Cercel. Nu a lucrat niciodată la Babeș”, a precizat Rafila.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.