Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Alina Gorghiu, la ședința solemnă de 1 Decembrie: Anticipatele ar fi fost cel mai rău scenariu

Facebook
Allina Gorghiu

Vicepreședintele Senatului, Alina Gorghiu, a declarat miercuri, la ședinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României:

  • „Acest Parlament a fost ales cu aproape un an de zile in urma. Ei ne-au ales sa ii reprezentam. Si a fost pana acum, din pacate, un Parlament tumultuos, a fost spectacol. Dar intrebarea ramane. A livrat acest Parlament tot ceea ce era indreptatit sa astepte fiecare roman de la el? Ziua de 1 Decembrie semnifica unitatea nationala dar in egala masura ne vorbeste desre devotament, responsabilitate, datorie si curaj politic.
  • Marea Unire a fost a oamenilor, a inceput ca un proiect national care depasea partidele. PNL si-a asumat in acele vreumuri decizii necesare dar grele.
  • Imi permit sa fac aceasta paralela sa va spun ca si acum ne asumam solutii optime pentru tara, poate nu cele mai bune pentru PNL. Am remarcat oameni din alte partide plangand cu lacrimi pentru scorul electoral al PNL la alegerile viitoare si ii rog sa nu o mai faca pentru ca suntem in pandemie si liberalii nu fac calcule electorale.
  • Tara are nevoie de guvern stabil, nu e timp de pierdut. Anticipatele ar fi fost cel mai rau scenariu pentru ca riscam o criza politica fara final previzibil. Ne apropiem de un deznodamant, un guvern cu puteri depline prin care vom oferi stabilitate.
  • Fac apel la dvs. ca in timpul pandemiei sa dam din Parlament un mesaj de solidaritate, compasiune, responsabilitate, avem nevoie mai mult ca in alte ocazii de un mesaj onest de unitate nationala”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.