Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Anchetă după ce sute de oameni au participat la inaugurarea nocturnei stadionului din comuna Florești

Foto actualdecluj.ro
inaugurare nocturna stadion Floresti

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca anunță că au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce aproximativ 400 de persoane au participat la inaugurarea nocturnei de pe terenul de fotbal din comuna Florești, județul Cluj, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, urmărirea penală se desfășoară in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și: EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Participanții la inaugurarea instalației de nocturnă a tereului de fotbal din Florești nu ar fi respectat măsurile de distanțare socială.

„În contextul stării de alertă şi a măsurilor de prevenire sau combatere a bolii infectocontagioase SARS-COV-2, luate la nivel naţional, la data de 19.09.2020, ora 19:00, pe str. Someşului din localitatea Floreşti, jud. Cluj, era în desfăşurare o manifestaţie ocazionată de inaugurarea instalaţiei de nocturnă a terenului de fotbal, adunare la care au participat un număr de aproximativ 400 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială”, se arată în comunicatul procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.