Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Andrei Creţu, fostul atacant al Rapidului, făcut KO de aparatul etilotest: A căzut din picioare în timp ce sufla în aparat!

Andrei Crețu, fostul atacant de la Rapid, a fost prins băut la volan pe autostrada București-Ploiești, în urmă cu câteva zile, iar în momentul în care a fost pus să sufle în etilotest a căzut efectiv din picioare!, potrivit gsp.ro.

Imaginile publicate pe youtube în urmă cu o săptămână sunt șocante. Ex-rapidistul Andrei Crețu se clatină în timp ce suflă în etilotest, apoi cade „lemn” pe carosabil!

Asta, în ciuda faptului că valoarea alcoolemiei indicată de aparat nu a fost una prea mare, 0,17 miligrame pe litru alcool în aerul expirat, conform Gazeta Nouă.

Citește și: EXCLUSIV Afacerea soției lui Mihai Gâdea a explodat! Lovitura dată de Agatha Kundri – Profitul s-a triplat

Abaterea lui Crețu nu constituie infracțiune și se pedepsește cu amendă și supendarea permisului pentru 90 de zile.

Ajuns la 31 de ani, Crețu și-a început cariera la Rapid, era considerat la început o mare speranță, dar n-a jucat niciodată pentru prima echipă într-un meci oficial.

De-a lungul timpului a evoluat pentru Daco Getica, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș, ALRO Slatina, ACS Berceni și Râmnicu Vâlcea. În 2014, s-a retras.

Citește și: Traian Băsescu încearcă să-i dea lovitura de grație lui Liviu Dragnea! Mutare dură

9 ani au trecut de când Crețu marca primele goluri în tricoul giuleștenilor, într-un meci amical cu Berceni, sub comanda regretatului Nae Manea

VIRUS LANSAT DE TAMAȘ

Gabi Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, e cel mai cunoscut jucător de fotbal român care a fost prins băut la volan. Fotbalistul a fost oprit de polițiștii israelieni la finalul lunii martie gonind cu o viteză de 205 km/h în stare de ebrietate.

Citește și: EXCLUSIV Afacerea soției lui Mihai Gâdea a explodat! Lovitura dată de Agatha Kundri – Profitul s-a triplat

Oamenii legii l-au supus unui control cu aparatul etilotest şi s-a dovedit că Tamaş avea o concentraţie alcoolică în aerul respirat de 0.77g/l, mult mai mult decât a avut Crețu. S-a spus la acea vreme că și Gabi ar fi căzut în fața polițiștilor, doar că în cazul internaționalului n-au apărut și imagini.

Tamaș a stat în arestul poliției o săptămână, apoi a rămas în arest la domiciliu. Abia astăzi a primit decizia definitivă: va face muncă în folosul comunității timp de două luni la Spitalul Rambam din Haifa și va plăti o amendă de 3000 de shekeli, adică aproximativ 3.150 de lei românești.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.