Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Angajații din turism și-au aruncat gunoaiele pe malul Dunării

gunoaie

Zeci de saci de gunoi menajer au fost depozitați, în dezordine, pe malul Dunării, unii dintre ei fiind rupți, gunoiul ajungând în apă. Sacii au fost abandonați pe platforma Stației de sortare și epurare de la Crișan de către operatorii de turism localizați pe malul opus, anunță ARBDD, relatează Mediafax.

Sacii de gunoi menajer au fost aruncați direct din barcă, fără a mai fi transportați dincolo de mal, în containerele situate la câțiva metri depărtare, se arată într-o postare a Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării: https://www.facebook.com/ARBDD/videos/349260739574467

„În mod normal, deșeurile se depun în containerele situate pe platformă până la preluarea acestora de către firma de salubrizare, însă volumul de gunoi fiind mare, apar probleme dacă sacii nu se depozitează corespunzător. După implicarea autorităților, sacii de gunoi menajer au fost îndepărtați și platforma eliberată și curățată. ARBDD și Garda de Mediu au ca obiectiv monitorizarea acestei situații și aplicarea de sancțiuni acolo unde este cazul”, transmite sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.