Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Anghel Iordănescu recunoaște, la 6 ani de la arestarea lui Gică Popescu: 'Gabi Oprea și Victor Ponta mi-au cerut'

www.jurnaldeoas.ro
Gică Popescu Anghel Iordănescu

Anghel Iordănescu face o dezvăluire spectaculoasă în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” în legătură cu scrutinul pe care Răzvan Burleanu l-a câștigat în urmă cu șase ani: „Gabi Oprea și Victor Ponta mi-au cerut să candidez atunci la alegerile FRF”. „Tata Puiu” afirmă că „Baciul” nu răspunde apelurilor lui telefonice și detaliază scandalul cu Gică Popescu, potrivit gsp.ro.

”Eu am fost adus la echipa națională ca director tehnic de Mircea Sandu. Eu eram în Federație atunci când Răzvan Burleanu a candidat și-a câștigat alegerile. Îmi amintesc că Mircea Sandu m-a chemat și mi-a spus: "Puiule, nu știu ce va fi, dar aș vrea ca pe lângă Gică Popescu și Răzvan Burleanu să-ți depui și tu dosarul pentru a candida dacă este nevoie".

Atunci l-am sunat pe Gică Popescu și i-am spus, iar Mircea Sandu e martor. I-am spus: "Uite ce mă roagă președintele în funcție! Să-mi depun dosarul". Gică mi-a spus: "Nea Puiule, te rog, să nu faci lucrul ăsta!". L-am rugat pe Gică să vină a doua zi la Federație și-am mers împreună la Mircea. Și i-am spus lui Mircea Sandu că nu-mi voi depune dosarul și nu voi candida.

Citește și: Reacția procurorului general privind decizia din dosarul 10 August: ‘Rolul nostru este să administrăm probele conform legii’ .

Din păcate, el n-a mai putut să candideze, iar eu am rămas în Federație... Dacă Gică Popescu candida și pierdea alegerile, ceea ce nu credeam că se putea întâmpla, automat plecam și eu! Pentru că el n-a apucat să candideze și a câștigat Burleanu, eu am rămas în Federație fiindcă nu fusesem adus de Burleanu, ci de Mircea Sandu. M-am ambiționat și am vrut să rămân și să ajut fotbalul românesc. Și nu regret!

Nu știam în acea perioadă că peste nu știu cât timp voi ajunge din nou să preiau iar echipa națională. De ce spun că nu regret? Pentru că am avut o relație foarte bună cu Răzvan Burleanu. Am colaborat bine și vă spun acum un lucru pe care nu știu dacă-l știți.

Probabil că este vorba de o altă neînțelegere între noi doi. Eu cred că lucrul acesta l-a influențat, faptul că am rămas în FRF. Se aștepta să plec, dar v-am spus motivul pentru care n-am vrut să fac asta. Problema la care se referă el este una mult mai delicată. Ceea ce pot să-i spun este că n-am știut niciun moment ceea ce se va întâmpla.

Nu știam de arestarea lui! Dacă știam sau credeam, sau simțeam așa ceva, probabil că l-aș fi ascultat pe Mircea Sandu și mi-aș fi depus dosarul ca rezervă pentru a candida. N-am știut, n-am avut informații. Din punctul meu de vedere, a fost o lovitură cum a fost și pentru el. N-aș vrea să intru în alte amănunte.

Să vă mai spun încă ceva... Și se poate confirma. Inclusiv prietenul meu Gabriel Oprea, inclusiv Victor Ponta mi-au cerut să candidez la șefia FRF, la acele alegeri! Am refuzat datorită lui Gică Popescu. Nu cred că bănuiau ceva... Și Oprea, și Ponta mi-au spus că e bine că-mi depun dosarul, chiar să mă lupt cu Gică Popescu, cu Burleanu și cu cei care s-au înscris la acea candidatură.”, a declarat Anghel Iordănescu.

Citește și: Olguța Vasilescu, palmă pentru ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Nu a făcut ceea ce are în prerogative .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.