Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Anunț de ultimă oră făcut de Mircea Geoană de la reuniunea NATO pe tema Rusia: 'Poate e cel mai tensionat moment din ultimele decenii'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea geoana

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, începutul discuțiilor din cadrul NATO pe tema Ucraina - Rusia.

„Astăzi începe reuniunea Miniștrilor Apărării din statele membre NATO, într-un moment foarte complicat, poate cel mai tensionat din ultimele decenii. Zilele acestea se vor lua decizii importante cu privire la acțiunile Alianței ca răspuns la situația îngrijorătoare de la granițele Ucrainei”, a spus Geoană. „Avem semnale că diplomația și-ar putea relua cursul normal. Suntem încă vigilenți și prudenți  și probabil că este cea mai importantă întâlnire a miniștrilor apărării. (...) Vom discuta și lururi care interesează România și zona Mării Negre, inclusiv discuția despre noi grupuri de luptă. Diplomația trebuie să fie pe primul plan, dar și apărarea și descurajarea, vigilența totdeauna la NATO sunt în atenția noastră”, a mai spus Geoană în filmare.

Miniștrii de Apărare ai Alianței vor discuta despre necesitatea întăririi echipamentului militar și de modul în care vor acționa în România, pe fondul crizei din Ucraina.

Vezi și: Vladimir Putin a făcut o criză de râs când a auzit declarațiile despre data atacului asupra Ucrainei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.