Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Arafat a dispus ANCHETĂ în urma tragediei din Constanța, acolo unde o femeie a căzut de la etajul 6, în urma unui incendiu

Mediafax
incendiu bloc

Scene dramatice au avut loc, marți, în Constanța. O femeie a căzut de la etajul 6 în încercarea de a se salva din mijlocul incendiul care i-a curprins apartamentul. Autoscara pe care ar fi trebuit s-o utilizeze pompierii pentru a o salva pe victimă a ajuns cu întârziere la caz pentru că în județul de la malul mării există doar un singur astfel de vehicul.

"Ca urmare a informațiilor nou apărute în cazul incendiului produs astăzi în municipiul Constanța, facem precizarea că inspectorul șef al ISU Constanța a dispus derularea unei verificări cu privire la datele de interes operativ de la momentul primirii apelului de urgență până la momentul sosirii tuturor resurselor la locul incidentului.

Totodată, la nivelul IGSU a fost deja constituită o comisie de verificare care se deplasează la Constanța în vederea clarificării situației și dispunerii unor măsuri ulterioare.

Vom reveni cu informații suplimentare, în momentul în care vom avea datele preliminare ale comisiei", precizează într-un comu nicat IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.