Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Arsene Wenger, Mauricio Pochettino şi Jose Mourinho explică ce trebuie să faci pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus

FIFA

Arsene Wenger, Mauricio Pochettino şi Jose Mourinho explică ce trebuie să faci pentru a evita contaminarea cu noul coronavirus, potrivit BBC. Clipul video, la finalul căruia vorbeşte şi Gianni Infantino preşedintele FIFA, a fost realizat de FIFA în colaborare cu OMS, anunță MEDIAFAX.

La nivel mondial sunt 205.642 de cazuri de infectaţi cu coronavirus, dintre care 82.889 s-au vindecat, iar 8.272 au murit.

Citește și: Coronavirusul lovește și în Loteria Română! Începând de astăzi vor fi închise agențiile loto

„Salut tuturor. Ştim cu toţii cât de serioasă este situaţia cu coronavirus şi trebuie să punem sănătatea pe primul loc Acestea sunt cele cinci lucruri cheie pe care trebuie să le faceţi în gestionarea problemei cu coronavirus şi vă îndemn pe toţi să le urmaţi mereu cu atenţie”, spune Arsene Wenger.

„Totul începe cu mâinile tale. Te rog, spală-te pe mâini des, cu o soluţie care să conţină alcool”, explică Mauricio Pochettino.

„Acoperă-ţi nasul şi gura cu cotul în momentul în care strănuţi sau tuşeşti. Dacă foloseşti şerveţele, aruncă-le imediat după ce le-ai folosit”, precizează Casey Stoney.

„În ceea ce priveşte faţa ta, evită să îţi mai atingi ochii, nasul sau gura. Acest lucru va împiedica virusul să îţi pătrundă în corp”, mai explică Aliou Cisse.

„Referitor la interacţiunea socială, fă un pas în spate. Stai la o distanţă de minimum un mestru faţă de cei care strănut sau tuşesc”, spune Jose Mourinho.

Citește și: Cercetătorii au descoperit! Cât timp rezistă coronavirusul în aer

„Dacă nu te simţi bine, rămâi acasă. În unele ţări se recomandă izolarea şi pentru persoanele care sunt sănătoase. Vă rog să urmaţi toate recomandările oferite de autorităţile locale”, explică Jill Ellis.

„Aşadar, vă rog să vă informaţi mereu. Urmaţi aceste recomandări şi susţine-ţi Organizaţia Mondială a Sănătăţii în efortul de a opri răspândirea coronavirusului. Împreună o să câştigăm acest meci dificil”, a conchis Gianni Infantino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.