Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Artista Adele a apărut din nou în public, la emisiunea Saturday Night Live, după ce din 2017 s-a retras din lumina reflectoarelor

www.glamour.ro
Adele

Adele a apărut pentru prima dată în faţa publicului, de când a slăbit, la Saturday Night Live. Cântăreaţa a fost gazda emisiunii, a glumit pe seama greutăţii şi a cântat. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy. Toată lumea era curioasă să o vadă pe cântăreaţa Adele după ce a slăbit, relatează Mediafax.

Cântăreaţa de 32 de ani a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Veselă şi plină de energie, ea nu a ezitat să facă glume pe seama kilogramelor pierdute. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy.

„Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile COVID-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea cealaltă”, a spus ea.

Adele a luat parte şi la schiţa „The Bachelor's dating”, din aceeaşi emisiune. Cântăreaţa a jucat rolul tinerei care este veşnic refuzată şi cu fiecare ocazie începea să cânte o piesă.

Citește și: STUDIU Pacienții cu ficat gras sunt mult mai puternic expuși la virusul Sars-Cov-2

„Sunt Adele, am 32 de ani. S-ar putea să mă ştiţi drept cântăreaţa Adele, pentru că mi-a fost frântă inima de mult ori. Prima dată la 19, apoi mai faimoasă la 21 şi apoi mai faimoasă la 25”, a mai spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.