Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Așa ceva nu a văzut mapamondul: Două femei din Vișeu se bat de Revelion, iar bărbații își fac selfie cu ele - Ceea ce urmat depășește orice imaginație

Femeile din România par să depășească imaginația celor mai de succes regizori de film, iar ceea ce s-a întâmplat la Vișeu de Sus, județul Maramureș, în noaptea de Anul Nou, o dovedește din plin.

Două femei s-au luat la bătaie din gelozie, la petrecerea de Revelion, iar totul a fost transmis live, pe rețelele de socializare. Protagonistele s-au păruit bine, spre bucuria și în încurajările petrecăreților, care își făceau selfie cu bătăușele penibile. Scandalul dintre cele două ar fi pornit de la soțul uneia dintre ele, care i-ar fi ”făcut ochi dulci” celeilalte. Pentru că s-a simțit rănită în orgoliu, ”încornorata” i-a cerut socoteală ”adversarei”, iar totul a degenerat, scrie vasiledale.ro.

Însă, toată grozăvia nu s-a terminat când protagonistele au decis să nu se mai bată. Ceea ce a urmat este și mai hollywood-ian. Bărbatul care agăța femei a fost pus la punct de alți petrecăreți, după ce s-a dat și la iubitele altora. Conform imaginilor, la un moment dat, după o oră aproximativ de la bătaie dintre cele două femei, bărbatul a fost găsit în holul restaurantului cu pierderea stării de conștiență. La fața locului au intervenit un echipaj de poliție și un echipaj al jandarmeriei, dar și o ambulanță. Bărbatul a ajuns la spital, însă a refuzat internarea. Totodată, nicio persoană implicată nu a depus plângere la poliție, scrie scrie sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.