Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Așa ceva nu s-a mai întâmplat vreodată: Un portar a fost eliminat de arbitru chiar înainte de meci, pe baza VAR

Portarul brazilian al echipei paraguayene de fotbal Cerro Porteno, Jean Fernandes, a fost eliminat înainte de startul unui meci din weekend după consultarea sistemului de arbitraj video (VAR), scrie ziarul belgian Le Soir.

La meciul din Supercupa Paraguayului dintre Cerro Porteno şi Olimpia Asuncion, Jean Fernandes s-a remarcat într-un mod nedorit, primind ceea ce a fost cu siguranţă cel mai rapid cartonaş roşu din istoria fotbalului.

Înaintea loviturii de începere a partidei, Jean Fernandes s-a îndreptat spre poarta pe care trebuia s-o apere timp de 45 minute, ca să lase acolo prosopul şi sticla sa cu apă. Poarta se afla chiar în faţa suporterilor echipei adverse, iar goalkeeperul n-a avut nimic mai bun de făcut decât să-i provoace pe aceştia din urmă, mimând mai ales o decapitare în direcţia lor, scrie agerpres.ro.

Arbitrul de centru a fost sesizat în legătură cu gesturile lui Fernandes, iar după consultarea VAR nu a ezitat să-l elimine pe jucător. Cerro Porteno a putut folosi totuşi alt portar, fără să efectueze una din cele trei schimbări prevăzute de regulament.

Întrebat după meci despre acest incident, Jean Fernandes a încercat să se justifice, evocând o neînţelegere. "Când am mers să-mi las lucrurile în poartă, suporterii echipei adverse au început să arunce în mine cu diverse obiecte, printre care petarde. Am răspuns deci cu un gest cât se poate de normal în Brazilia. Alt jucător, Gerson, sărbătoreşte chiar şi golurile înscrise de el în acest fel. E pur şi simplu un gest din muzica funk braziliană. Nu ştiu ce a înţeles arbitrul, dar e o neînţelegere...", a spus el.

Olimpia Asuncion a obţinut victoria cu scorul de 3-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.