Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Așa ceva nu s-a mai văzut în România: Tudor Chirilă și colegii din Vama au apărut în HALATE la concert

tudor chirila

De Buna Vestire, Tudor Chirilă a venit și el, pentru fanii săi, cu o veste bună. Într-un concert inedit, într-o încăpere, fără spectatori, dar transmis online, trupa Vama a lansat Fuli Bon Bon, despre care Chirilă a spus că este o "cremă miraculoasă care schimbă fața, dar mai ales schimbă viața".

Chirilă și colegii săi s-au echipat de ”gală” pentru reîntâlnirea cu fanii. Au luat câteva halate albe de baie, iar pe cap poartă o cască de duș. Remarcat în ultimul timp pentru comentariile sale care acoperă o paletă vastă de domenii, de la drept constituțional, sănătate, teologie și economie, Chirilă se afișează în fața admiratorilor cu piese inedite.

Citește și: CTP, ieșire furibundă la adresa susținătorilor medicului Flavia Groșan: ‘Cei care cred în rețeta dumnezeiască a Îngeresei, nu se duc la spital decât când încep să horcăie’

"Dragilor, cu mâinile pe pe inimi și cu toată nerăbdarea din dotare vă spunem că, în sfârșit, a venit timpul!

A venit timpul să vă prezentăm Fuli Bon Bon, pe care-l lăudăm deja de ceva vreme. A venit timpul să vă redescoperiți, să vă reinventați, să vă optimizați, să vedeți lucrurile și pe voi înșivă altfel. A venit timpul să credeți, poate pentru prima dată, într-un produs cu adevărat revoluționar testat și susținut de noi, prietenii voștri, deveniți influenceri și ambasadori datorită lui.

Citește și: Avocatul Poporului cere clarificări de la Vlad Voiculescu, Sorin Cîmpeanu și Raluca Turcan în legătură cu plata gărzilor pentru personalul medical și gărzile obligatorii neplătite

Haideți să ne vedem pe 25 martie la ora 18, pe pagina de Facebook Vama Music, cu emoții, surprize, distracție și minți deschise! Haideți să ne simțim cât se poate de apropiați, măcar virtual, aduși împreună de această cremă extraordinară", a transmis trupa Vama înainte de eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.