Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Asta chiar este MINUNE de Crăciun: Moșul a ajuns și Spitalul Clinic Sf. Maria, din București, unde un pacient a primit un ficat pentru transplant

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient spital bolnav terapie

Miracolele se întâmplă zi de zi, dar mai ales de Crăciun! Dovada este una cât se poate de reală și o veți vedea în cele ce urmează.

În periplul său, Moș Crăciun a vizitat și Spitalul Clinic Sf. Maria, aducând ”în dar” un ficat care a fost imediat transplantat unui pacient aflat în stare gravă.

Citește și: ‘Întâmpinăm vaccinul cu pupitrul’ – Raed Arafat, ironizat de fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu!

Prof. Dr. Narcis Copcă (Chirurgie) și Dr. Laura Popa (ATI) le mulțumesc ”Magilor” (colegi, colaboratori) care au facut posibilă realizarea cu succes a transplantului.

Spitalul Clinic Sf. Maria din București este singurul centru de transplant hepatic din țară care rămâne deschis pe perioada Sărbătorilor.

Citește și: Fostul consilier al lui Adrian Năstase prezintă versuri scrise de Radu Gyr: De citit în fiecare dimineață de Crăciun de către noi, cei care nu am trăit acele vremuri

Moșul a vizitat și un spital cu pacienți cu COVID-19, care au primit daruri și au fost extrem de emoționați la întâlnirea cu el. S-a întâmplat la secția COVID-19 a Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.