Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ATENȚIE, detalii ȘOCANTE: Cum a ajuns un fost atacant al Stelei, la numai 38 de ani

A scris istorie în tricoul Stelei, dar a ajuns un caz șocant, la numai 38 de ani! Victoraș Iacob are grave probleme psihice, conform ultimelor informații relatate de Costin Ștucan, jurnalist la gsp.ro, care a declarat că a discutat cu una dintre surorile fostului atacant.

Totul a venit după ce Victoraș Iacob a oferit o declarație ciudată: el a spus că este aproape de a deveni manager la prima echipă a celor de la FC Barcelona! Victoraș Iacob, care ar fi urmat cursurile de la The Johan Cruyff Institute din Barcelona, a solicitat o intervenție în emisiunea moderată de Gabi Safta la Radio Sport 1. Motivul este unul năucitor: fostul atacant afirmă că ar fi în discuții avansate pentru a-i antrena pe Messi și Suarez.

Citește și: Liviu Dragnea aruncă bomba! Guvernul PSD-ALDE a bătut Guvernul Cioloș la acest capitol

VEZI VIDEO mai jos

„Confirm știrea: sunt posibil manager-antrenor, să te ții bine!, la FC Barcelona. Noul antrenor la Fotbal Club Barcelona”, a declarat Iacob la emisiunea „Gol după gol” de la radiosport1.ro.

Moderatorul Gabi Safta a părut șocat: „La ce categorie de vârstă?”.

Victoraș Iacob a explicat: „La categoria principală! E o responsabilitate și confirm această știre, în caz că va apărea. Cred că a ajuns și la Barcelona. Cam astea sunt noutățile”.

Citește și: Victor Ponta dă cărțile pe față! Ce i-ar fi propus Liviu Dragnea

Întrebat despre momentul posibilei numiri, fostul atacant de la FCSB a fost misterios: „Asta e o discuție personală. O să ne auzim foarte bine și în alte emisiuni. Sunt puțin exclusivist din acest punct de vedere. E vorba de o posibilă mutare în viitor. Sunt discuțiile pe care le-am avut și atât. Pentru moment, doar atât pot declara. Sunt și emoțiile de rigoare”, a adăugat Victoraș Iacob.

Și, nu este un caz izolat. În octombrie 2017, Iacob a mai fost protagonistul unui moment ciudat. Acesta a negat în direct la TV Digi Sport că ar fi iubitul Simonei Halep, deși nimeni nu scrisese despre asta: „Nu știu dacă a auzit și ea, dar țin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație dintre mine și Simona Halep. Dar nu este nimic adevărat! Probabil că ea nu știe nimic, așa că din acest punct de vedere trebuie să clarificăm situația. Și eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez succes!”.

Citește și: Unde au fost surprinși Carmen și Klaus Iohannis azi – Locul nu a fost ales întâmplător

”Aseară târziu, după ce am văzut înfricoșătoarea amploare pe care o ia declarația halucinantă a fostului atacant de la Steaua, i-am scris uneia dintre surorile lui, întrebând-o ce se întâmplă cu fratele ei.

Nu văzuse emisiunea, dar a fost afectată de numeroasele știri apărute deja în online.

Mi-a spus că situația lui Victoraș e o” problemă personală” a familiei Iacob și că roagă jurnaliștii să trateze chestiunea cu discreție și decență.

Citește și: Liviu Dragnea aruncă bomba! Guvernul PSD-ALDE a bătut Guvernul Cioloș la acest capitol

Adică, să nu îl mai contacteze în emisiuni, profitând de momentul delicat în care se află.

Când un fost fotbalist se filmează noaptea vorbind singur niște lucruri de neînțeles, când anunță în direct că nu are o relație cu Simona Halep, când rătăcește prin București pe bicicletă cu privirea pierdută, e evident că omul acela are nevoie de ajutor specializat, nu de încurajări de a intra în direct la emisiuni.

În 2012, Iacob – un fotbalist civilizat, cu un discurs mereu decent – declara:

Citește și: Victor Ponta dă cărțile pe față! Ce i-ar fi propus Liviu Dragnea

“În România, pregătirea psihică nu există, iar după ce îţi termini cariera, trebuie să te duci într-un centru de reabilitare vreo doi ani, să-ţi revii psihic”.

Ce semnal serios care a trecut ignorat. Dragi colegi, stimat public, Haideți să lăsăm familia Iacob să rezolve singură această problemă fără să o blamăm că nu are grijă de fostul fotbalist. Și să nu mai râdem de Victoraș Iacob, chemându-l în direct în emisiuni pentru a distribui apoi bombe de presă.

Citește și: Unde au fost surprinși Carmen și Klaus Iohannis azi – Locul nu a fost ales întâmplător

În acest moment, mai sunt două personalități din fotbalul românesc afectate mai mult sau mai puțin de mușcătura crudă pe care bătrânețea o aplică uneori cu poftă în mintea oamenilor.

Ei sunt în continuare sunați în direct de producătorii emisiunilor TV. Chemându-i să încurce ani, oameni, cluburi, să nu-și aducă aminte lucruri pe care le știau și cu ochii închiși până acum câțiva ani, îi expunem unor momente stânjenitoare pentru toată lumea.”, e mesajul lui Ștucan.

Citește și: Victor Ponta dă cărțile pe față! Ce i-ar fi propus Liviu Dragnea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.