Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Autospecială a poliției, filmată când circula pe CONTRASENS: oamenii legii nu aveau semnalele acustice și luminoase pornite

O autospecială de Poliție a fost filmată în timp ce circula pe contrasens la ieșirea din orașul Tecuci. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite, iar comandanții Poliției Galați au solicitat o anchetă.

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar șefii Poliției au comandat o anchetă pentru a se afla în ce împrejurări s-a produs incidentul, conform Mediafax.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

„Au fost dispuse verificări”, au confirmat reprezentanții IPJ Galați, la solicitarea Mediafax.

Comandanții Poliției vor să afle cine a fost la volan și când s-a produs incidentul. Dacă va fi găsit vinovat, polițistul aflat la volan riscă să fie sancționat conform Codului Rutier și regulamentului intern al Poliției.

Citește și: Raluca Turcan are grijă de ‘bătrânii noștri’: ‘Pentru a putea opta să lucreze până la vârsta de 70 de ani e suficient să depună o cerere la angajator cu 30 de zile înainte de împlinirea vârstei de pensionare’ .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.