Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Avocatul Andrei Florin Mircea: 'Am decis să candidez dintr-un profund sentiment de revoltă față de ce se întâmplă în Sectorul 1!'

Radu Pop
Andrei Florin Mircea

Avocatul Andrei Florin Mircea candidează la Primăria Sectorului 1 din partea partidului Alternativa Dreaptă.

„Și-au făcut loc în politică tot felul de oameni de o calitate foarte joasă și de o incultură pe care nici măcar nu o și-o realizează. Sunt chiar curajoși în fața poporului, pentru că prostia nu doare. Prostia îl doare pe celălalt, pe cel care te ascultă.

Și atunci am decis să candidez dintr-un profund sentiment de revoltă față de ce se întâmplă în Sectorul 1”, a declarat Andrei Florin Mircea.

Florin-Mircea Andrei a anunțat că o va învinge pe Clotilde Armand în alegeri: „În ultimii 4 ani de mandat de primar, inima sectorului 1 s-a oprit. Investiţiile au plecat din comunitate, imobiliarele s-au oprit, locurile de muncă şi bugetul sectorului 1 s-au diminuat.

HORECA este alt sector asaltat de doamna primar, spre a fi demolat – politica ei e cu buldozerul în faţă. Oamenii sunt disperaţi, mii de oameni mi-au confirmat că-i vom spune împreună „La revedere” doamnei primar. Orice candidat e mai bun decât tine, doamnă! Voi aduce sectorul 1 de pe ultimul loc, din Capitală, pe primul! Aşa să ne ajute Dumnezeu!”

Adela Mîrza, preşedinte al Partidului Alternativa Dreaptă, a rezumat candidatura avocatului la Sectorul 1: „Arătând curaj la graniţă cu nebunia, el este cel care s-a aruncat primul, dintre noi, în bătălia electorală: Mircea-Florin ANDREI”.

Avocatul este susținut în demersul său și de Cristian Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.