Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Bădălău, filmat cu camera ascunsă la o ședință PSD Giurgiu: Nu susțin referendumul, nu aș vota, nu mă preocupă întrebarea

Inquam Photos / George Calin
Niculae Badalau Cex PSD

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, lider al PSD Giurgiu, le-a spus membrilor de partid, la o ședință județeană, că nu susține referendumul din 26 mai pentru că „nu simt că e o întrebare care să mă preocupe”, potrivit unei înregistrări publicată pe site-ul oprestefrauda.ro, site construit de PNL si unde internautii sunt indemnati sa trimita sesizări legate de votul de la referendum.

  • „Deci eu vă spun, eu unul la referendum nu aş vota referendumul. Nu aş vota vota pentru că nu simt că e o întrebare care chiar să mă preocupe (...) Asta e cauza pentru care nu susţin referendumul. Ok, vrei să-i întrebi pe români ceva. Hai să-i întrebăm lucruri serioase, de stat, de justiţie, de...”, spune ministrul, potrivit sursei citate.

Citește și: VIDEO Ciocnire Dragnea - protestatari, de față cu Manda, Vasilescu și Cuc: Uite ce moacă de bețivan ai! / Liderul PSD: Așa, așa. N-ați răgușit? .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.