Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Balerinii de la Opera din Paris au oferit un spectacol de acasă, omagiu adus personalului medical, pe muzica lui Prokofiev

opera

Balerinii de la Opera din Paris, au realizat, fiecare de acasă, un spectacol-omagiu personalului medical, pe muzica lui Serghei Prokofiev din "Romeo şi Julieta", realizat de Cédric Klapisch, potrivit news.ro.

De mai bine de o lună şi după măsurile de interzicere a adunărilor cu mai mult de 1.000 de persoane, este imposibil să mergi la operă sau la teatru. Ca să nu-şi întrerupă antrenamentul, balerinii de la Opera din Paris au adus un omagiu personalului medical în felul lor. Fiecare de la el de acasă, s-a filmat în timp ce dansa. Filmările au fost montate de regizorul Cédric Klapisch.

Vezi si: Alexandru Rafila: Antiviralul Remdesivir, conceput pentru Ebola, ar putea fi declarat primul medicament autorizat pentru COVID-19 .

"Ştim că nu putem salva vieţi, dar putem să aducem bucurie oamenilor. Toţi balerinii au fost foarte motivaţi să ofere acest mesaj", a explicat Cyril Mitilian, unul dintre ei.

Coregrafia nu a fost impusă, mici fragmente din viaţa balerinilor izolaţi se văd printre paşii de dans, alături de copii, din bucătărie, de pe balcon, din pat sau din curtea casei.

Muzica, semnată de Seghei Prokofiev, exprimă teamă şi speranţă, un anume ecou al realităţii noastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.