Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Bărbat rănit grav în urma unei curse off-road, recuperat de salvamontiştii maramureșeni

Salvamontisti

Un bărbat care luni s-a rănit grav, în timpul unei curse de off-road în zona localităţii Budeşti din judeţul Maramureş, a fost recuperat de către salvatorii montani de la Salvamont Maramureş şi Salvamont Cavnic. El a fost predat unui echipaj medical şi dus la unitatea de primiri urgenţe din Baia Mare.

Intervenţia salvatorilor montani a avut loc pentru transportul unui bărbat care a ieşit pe munte împreună cu un grup de turişti, cu autovehicule de teren, scrie news.ro.

„Bărbatul de 42 ani care a suferit un accident în timp ce încerca sa urce în maşina aflată într-o râpă a fost prins între uşă şi un copac de pe marginea râpei. A rezultat o plagă abdominală cu hemoragie”; informează Salvamont Maramureş.

Conform salvatorilor, accidentul s-a produs într-o zonă greu accesibilă, care duce către mănăstirea din apropierea localităţii Budeşti.

Bărbatul, care a fost conştient pe toata durata operaţiunii de salvare, a fost scos din zona accidentată si dus până la un echipaj medical, care l-a transportat la unitatea de primiri urgenţe din Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.