Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban vorbește de camere web în clase, deși tabletele nu au fost cumpărate nici până acum

Guvernul Romaniei
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, în ședința de Guvern, despre începutul de an școlar, venind cu ideea instalării camerelor web în școli, cu doar câteva zile înainte ca elevii să revină în unitățile de învățământ.

"Lucrurile se mișcă, consiliile de administrație stabilesc modalitatea în care încep școala. Insist pe comunicarea dintre școli și părinți. Toate măsurile pe care mai putem lua să fie luate.

Am alocat 175 de milioane de euro pentru a cumpăra măști, dezinfectanți, tablete, containere. Acești bani vor fi decontați. Mai comunicați-le primarilor că vor fi decontați, banii există.

Citește și: USR-PLUS propune o persoană condamnată penal la funcția de primar! Reacție incredibilă a lui Dacian Cioloș .

Domnule ministru Tătaru, vreau să transmiteți clar că Ministerul Sănătății va asigura plata pentru medicii și asistetele care vor lucra în unitățile de învățământ.

Inspectoratele școlare trebuie să intervină în situațiile în care primarii nu și-au făcut treaba. Camere web, tablete, măști, dezinfectant.

Avem toate avizele pentru conectarea unităților școlare la internet. Noi trebuie să continuăm planul, chiar dacă nu putem în toate zonele. Lucrurl aceste trebuia făcut de mult, dar asta este. Tot noi îl vom face", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.