Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Bătaie ca în 'Șapte păcate': Fanii au invadat terenul, iar arbitrul a oprit meciul

Captura Twitter
fani bataie

Incidente în care au fost implicaţi suporteri au izbucnit aproape de finalul meciului dintre West Bromwich Albion şi Wolverhampton, duminică, în Cupa Angliei, ceea ce l-a determinat pe arbitru să întrerupă jocul la scurt timp după ce oaspeţii au marcat al doilea gol.

Arbitrul a întrerupt jocul la câteva secunde după ce Wolverhampton şi-a mărit avantajul la 2-0, graţie lui Matheus Cunha (78), care a sărbătorit în faţa tribunei unde se aflau masaţi suporterii săi.

O încăierare a izbucnit în cealaltă parte a stadionului, într-o altă zonă plină de fani West Bromwich Albion, potrivit imaginilor difuzate de ITV. Poliţia şi oamenii de pază au intervenit şi, în confuzia care a urmat, arbitrul a decis să-i trimită pe jucători la vestiare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit Reuters, fanii au pătruns pe teren, determinându-i pe jucători să îl părăsească. După o întrerupere de 38 de minute, jucătorii au revenit şi meciul a fost reluat, cronometrul fiind resetat la 77 de minute şi 10 secunde, momentul în care Matheus Cunha a marcat al doilea gol al lui Wolves.

Mai devreme în timpul meciului, un jucător de la Wolverhampton a fost ţinta unor obiecte aruncate, inclusiv sticle de plastic, în timp ce executa o lovitură de colţ. Cele două cluburi rivale din West Midlands, despărţite de aproximativ 15 kilometri, nu s-au mai înfruntat în faţa unui public din 2012. Rivalitatea lor, una dintre cele mai puternice din regat, este cunoscută sub numele de "Black Country Derby", cu referire la fumul de la turnătoriile şi forjele vizibile la sfârşitul secolului al XIX-lea în această regiune industrială din centrul Angliei, notează AFP.

Wolverhampton a câştigat meciul de duminică, scor 2-0, şi s-a calificat în optimile Cupei Angliei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.