Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Biden, din nou ținta glumelor online: Președintele SUA s-a 'rătăcit' pe scenă

telegraph.co.uk
joe biden confuz

Președintele american Joe Biden a fost ironizat pe internet după ce a părut să se "piardă pe scenă" în urma unui discurs pe care l-a ținut pentru a relansa inițiativa sa Cancer Moonshot, notează Sky News.

Biden a luat cuvântul luni la Biblioteca și Muzeul Prezidențial John F. Kennedy din Boston. Discursul a avut loc cu ocazia celei de-a 60-a aniversări a celebrului discurs "Moonshot" al fostului președinte american John F. Kennedy - în care acesta a subliniat obiectivul de a trimite un om pe Lună. Președintele Biden a discutat despre viziunea sa îndrăzneață pentru un alt "moonshot" american - "a pune capăt cancerului așa cum îl știm".

La finalul discursului său, Biden a mulțumit publicului pentru atenție, s-a îndepărtat de podium, s-a întors și a vrut să plece, dar s-a oprit și a început să se uite în jur, confuz. Apoi, șeful statului a chemat asistenții pe scenă și, întorcându-se cu spatele la public, a întrebat unde ar trebui să meargă în continuare și a plecat abia după o indicație, însoțit de asistenți.

Biden, care împlinește anul acesta 80 de ani, a devenit cel mai în vârstă președinte american din istorie, iar criticii îl acuză în mod regulat de declin mental, citând gafe frecvente și momente în care își pierde șirul gândurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.