Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Bilanţ tragic din cauza intemperiilor în Iordania: 13 morți și 29 de răniți

captură video
Iordania, inundații

Corpul unei fetiţe ce a fost dată dispărută în intemperiile ce au lovit recent Iordania a fost recuperat, iar bilanţul victimelor a ajuns la 13 morţi şi 29 de răniţi, conform datelor anunţate luni de autorităţile iordaniene, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Printre victime se numără şi un scafandru angajat al Apărării civile care a participat la misiunile de salvare şi recuperare a victimelor acestor inundaţii. Autorităţile au luat decizia de a evacua aproape 4.000 de turişti care vizitau situl antic Petra.

"S-au încheiat căutările după ce am descoperit, la Madaba, corpul fetiţei ce era dată dispărută", a anunţat directorul general al Apărării civile iordaniene, Mustafa Al-Bazaiha. Acesta a precizat că fetiţa a fost luată de viitură.

La Madaba, la sud-vest de Amman, s-au înregistrat opt victime. Alte patru au murit la Dabaa, la sud de capitală, iar o tânără a murit la Maan, în sudul ţării.

Ploile diluviene din regiunea Dabaa au determinat închiderea autostrăzii deşertului (care duce spre sudul ţării). Elicoptere şi vehicule blindate au fost puse la dispoziţie pentru a-i ajuta pe locuitorii izolaţi de ape şi pentru căutarea persoanelor dispărute.

Potrivit imaginilor difuzate de televiziunea de stat, apa a crescut de la trei la patru metri în unele zone din regiunea Petra şi în deşertul Wadi Moussa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.