Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Bogdan Licu, în cazul Adriana: Sunt suspiciuni că activitatea olandezului s-a desfășurat pe mai multe județe

Mediafax
bogdan licu

Procurorul general, Bogdan Licu, a declarat marți că Parchetul General a preluat dosarul morții Adrianei deoarece există suspiciuni potrivit cărora activitatea olandezului s-ar fi desfășurat pe raza mai multor județe, subliniind că bărbatul a fost de cel puțin patru ori în România.

„Începând de ieri (luni, n.r.) am dispus preluarea cauzei la Parchetul General pentru că există elemente, suspiciuni că activitatea infracțională a acestui individ s-a desfășurat pe raza mai multor județe și necesită o mobilizare mai amplă la nivelul țării”, a declarat Bogdan Licu.

Procurorul general nu a putut preciza dacă mai există alte victime sau complici ai olandezului, însă trebuie verificate toate pistele.

Citește și: Gigel Știrbu: 'Uite cine vorbește - Fifor, servitor la PSD'

„După cum ați văzut el a fost de cel puțin câteva ori în țară. (...) Noi știm acum patru, s-ar putea să fi fost mai multe, de mai multe ori nu știm”, a spus Licu.

Întrebat cum poate fi explicată prezența bărbatului în Dâmbovița, Licu a răspuns: „Nu știm, a fost în multe locuri din țară, v-am spus, noi acum desfășurăm niște activități complexe. Să știți că e o activitate foarte laborioasă cea care se desfășoară, ieri s-a emis un ordin european de anchetă, apelăm la colegii din Olanda care ne sprijină și sunt foarte deschiși colaborării cu noi și repet trebuie să verificăm absolut toate pistele”.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri și a plecat sâmbătă, el petrecând în țara noastră 3 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.