Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO BOMBĂ Remus Rădoi a fost jurnalist - Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, invitat la emisiuni

Tonel Pop, Remus Radoi

Ies la iveală noi informații despre omul la care a apelat fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, pentru găsirea mașinii cu care Alexandra Măceșanu a plecat la ocazie. Remus Rădoi a fost realizatorul emisiunii 'Realitatea Românească' de la postul 6TV.  Unul din invitații obișnuiți ai emisiunii era chiar avocatul familiei Luzei Melencu, Tonel Pop.

Firmele controlate de Remus Rădoi, cel care a fost chemat să ajute Poliția în cazul crimelor din Caracal, derulează contracte bănoase cu instituțiile statului. Acesta spune că toate contractele sunt „perfect legale”, obținute prin licitație și că „ne facem datoria mai bine decât Poliția”.

Citește și: Un SINDICALIST din poliție SPULBERĂ speculațiile: de ce i s-a CONFESAT, de fapt, Dincă polițistului de la Omoruri

Firmele controlate de omul de afaceri Remus Rădoi din Caracal, Safety Security și Spartan Pază și Protecție, au numeroase afaceri cu instituțiile statului.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice, cele două firme figurează cu mai multe contracte încheiate cu diverse instituții, în valoare de peste 3 milioane de lei.

Astfel, în anul 2018, firma Spartan Security a încheiat contracte de pază și protecție la stațiile CFR Slatina, Pitești, Drobeta Turnu Severin și SRLU Craiova, în valoare de 735.139 de lei.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.