Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO BOR a decis: Preotul care și-a bătut soția și i-a dat foc la mașină pentru vă voia să plece la mare NU mai are voie să slujească

Preotul din Dâmbovița acuzat că și-a bătut soția și că i-a incendiat mașina este cercetat disciplinar de Arhiepiscopia Târgoviștei și nu mai are voie să țină slujbe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Arhiepiscopia Târgoviștei a decis, vineri, cercetarea disciplinară în cazul preotului din Buciumeni, acuzat că și-a amenințat soția și i-a incendiat mașina. În plus, slujitorul Domnului nu mai are voie să țină slujbe.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

„Arhiepiscopia Târgoviştei a luat act cu mâhnire de situaţia delicată, provocată de preotul Popescu Gabriel, de la Parohia Buciumeni, Protoieria Pucioasa, în seara zilei de 29 august 2019, şi a demarat o cercetare disciplinară internă a împrejurărilor care au condus la distrugerea unor bunuri materiale”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Târgoviște.

În comunicatul citat se mai arată că s-a dispus „suspendarea din slujirea clericală a sus-numitului, în conformitate cu prevederile Regulamentului Autorităţilor Canonice, Disciplinare şi al Instanţelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române”, urmând ca, după finalizarea anchetei, să se aplice sancţiunile de rigoare.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

Preotul din Dâmbovița este cercetat și de polițiști, pentru distrugere prin incendiere, după ce ar fi dat foc autoturismului soției. Femeia ar fi fost amenințată și cu bătaia, iar polițiștii au emis ordin de protecție.

Reprezentanții Poliției Dâmbovița au declarat că pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu la o mașină parcată în Pucioasa și s-a stabilit că focul a fost pus intenționat.

Citește și: Cozmin Gușă îl atacă pe Alexandru Cumpănașu! Reacție cu privire la candidatura la prezidențiale

„La fața locului s-au deplasat, pe lângă politiști, și efective de la ISU Dâmbovița care au lichidat incendiul și au stabilit ca și cauză ”folosirea intenționată a sursei de aprindere - flacară brichetă”. Autoturismul a ars în întregime”, arată sursele citate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, iar în urma cercetărilor a reieșit că principalul bănuit este un bărbat, de 59 de ani, din Buciumeni.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

„Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu ca urmare a unei sesizări depuse de soția sa, o femeie de 53 de ani, pe care bărbatul ar fi amenințat-o cu acte violență”, au declarat reprezentanții Poliției Dâmbovița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.