Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO FOTO - Busculadă și bătaie în toată regula, soldate cu peste 30 de răniţi pe un stadion din Germania

mim.p7s1.io
ultrasi-germania

Cel puţin 15 suporteri şi 17 agenţi de poliţie au fost răniţi în cursul incidentelor care au avut loc vineri seară la Hamburg, cu ocazia meciului dintre echipa locală St Pauli şi formaţia Hannover 96 (scor 0-0), din liga secundă a campionatului de fotbal al Germaniei, a anunţat poliţia locală, citată de agenţia DPA, conform Agerpres.

Unul dintre fanii răniţi a fost transportat la spital, în timp ce unul dintre poliţişti a suferit mai multe fracturi.

Nu a fost precizat numărul persoanelor reţinute de forţele de ordine. în timp ce motivul care a generat confruntarea care a avut loc în sectorul de tribună rezervat fanilor echipei vizitatoare rămâne neclar.

Potrivit unui raport al poliţiei, unul dintre suporteri a fost atacat cu violenţă şi lovit cu piciorul în timp ce era deja la pământ. După ce poliţia a intervenit, au început ciocnirile între fani şi forţele de ordine. Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ cinci minute din cauza incidentelor, dar reluat în cele din urmă.

Clubul St Pauli a condamnat violenţele dintre suporterii lui Hannover 96, dar a criticat totodată poliţia pentru că a folosit spray-uri cu piper, care i-au afectat şi pe spectatorii nevinovaţi. Poliţiştii au precizat c ă au intervenit în încăierare pentru a preveni o escaladare a violenţelor.

După meci, poliţia a raportat că unii dintre suporterii echipei St Pauli au fost atacaţi pe străzi cu sticle, pietre şi obiecte pirotehnice.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.