Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Carlo Ancelotti refuză să preia naționala Braziliei: 'Rămân la Real Madrid până în 2024'

amicohoops.net
Carlo Ancelotti

Antrenorul Carlo Ancelotti a ţinut să pună capăt incertitudinilor legate de viitorul său, anunţând sâmbătă că îşi va duce până la capăt contractul cu Real Madrid, care expiră în iunie 2024, informează Reuters.

În vârstă de 63 de ani, Ancelotti era dorit în postul de selecţioner al Braziliei, rămas vacant după Cupa Mondială 2022, lucru confirmat recent chiar de preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues.

După înfrângerea usturătoare suferită de Real Madrid în faţa formaţiei Manchester City (scor 0-4), miercuri, în semifinalele Ligii Campionilor, au apărut speculaţii cu privire la o eventuală demitere a lui Ancelotti, după ce madrilenii au eşuat şi în tentativa de a-şi păstra titlul în Primera Divison.

"Toată lumea ştie foarte bine care este situaţia mea: am contract până la finele sezonului 2023/2024 şi voi rămâne", a declarat Ancelotti în cursul unei conferinţe de presă.

Întrebat de jurnalişti dacă conducătorii clubului l-au asigurat că îşi va păstra funcţia, tehnicianul italian a răspuns sec: "Da".

Preşedintele clubului, Florentino Perez, a fost destul de evaziv atunci când a fost chestionat în legătură cu continuitatea lui Ancelotti, după victoria obţinută de Real Madrid în faţa formaţiei Osasuna (2-1), în finala Cupei Spaniei.

Reuters reaminteşte că Ancelotti a fost concediat de Perez în 2015, la doar un an după ce a condus-o pe Real Madrid la câştigarea celui de-al zecelea titlu de campioană a Europei, pe care fanii clubului din capitala Spaniei îl aşteptau de mult timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.