Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO – Cătălin Cîrstoiu: 'M-am simțit hărțuit!'

Inquam Photos / Octav Ganea
catalin cirstoiu spitalul universitar

Cătălin Cîrstoiu: 'M-am simțit hărțuit!'

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, susține că se simte hărțuit după ce a intrat în cursa pentru alegerile locale.

„Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău, în viața personală. Nu e normal ca oamenii să intre în viața mea, a copilului meu. Eu m-am considerat, nu eu, cât ceea ce privește copilul meu, m-am simțit hărțuit”, a spus Cîrstoiu, în cadrul unei conferințe de presă.

“Cred că expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău în viaţa personală pentru că nu mi se pare normal ca la şcoală, la grădiniţă copilul să fie fotografiat, să existe maşini inscripţionate de presă pe stradă. Nu am de gând să fac niciun demers. Nu e normal ca oamenii să intre în viaţa mea. Viaţa mea, ca viaţa mea, a devenit bun public, dar nu e normal ca în viaţa copilului meu să existe o astfel de ingerinţă. Eu m-am considerat, nu eu, cât în ceea ce priveşte copilul meu, m-am considerat efectiv hărţuit şi ăsta nu este un lucru admisibil”, a spus Cîrstoiu.

Alte subiecte abordate de Cătălin Cîrstoiu: Cătălin Cîrstoiu dinamitează alianța PSD-PNL: 'Mandatul meu e pe masa coaliției!' (VIDEO)

Contextul conferinței

Conferința vine după ce liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, acesta nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei.

Liderul PSD a precizat că în opinia sa, conferinţa de presă trebuia făcută deja şi a anunţat că urmează o discuţie comună împreună cu Nicolae Ciucă şi cu Cătălin Cîrstoiu, cel târziu luni.

Şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care ţin de problemele sale personale. La final, va exista o nouă analiză. ”Să putem să mergem mai departe sau să vedem ce decizie se ia”, a afirmat liderul PNL.

Controversele din jurul lui Cîrstoiu

Cătălin Cîrstoiu a fost anunţat oficial candidat din partea PSD-PNL la Primăria Generală în 20 martie.

Ulterior, Hotnews.ro a publicat documente care arată că medicul Cătălin Cîrstoiu a lucrat şi în toamna lui 2023 ca manager la stat, dar trimitea pacienţii în privat, unde-i consulta la clinica familiei sale. Potrivit Hotnews, Raportul Corpului de Control al Guvernului, care semnala către ANI posibilele situaţii de incompatibilitate şi conflict de interese în cazul managerului SUUB Cătălin Cîrstoiu, a ajuns la agenţie în 2020. Tot Hotnews a prezentat mesaje, documente şi mărturii ale unor pacienţi ai medicului Cîrstoiu care, prin interpuşi, fuseseră direcţionaţi către clinica Anemona, aprţinând soţiei medicului.

Cîrstoiu a respins în numeroase rânduri acuzaţiile. În ultima perioadă, au circulat frecevent informaţii referitoare la retragerea sa din cursa electorală, însă el a negat că ar avea asemenea intenţii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.