Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciolacu: Dacă era premier PSD, îl arestau / PSD va ataca în instanță împărțirea fondurilor guvernamentale către primării

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Liderul PSD,  Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, la Târgoviște că social-democrații vor ataca în contencios administrativ Hotărârea de Guvern prin care s-au distribuit primăriilor bani din fondul de rezervă al Guvernului.

„Niciun municipiu resedinta de judet cu primar de la PSD nu a primit niciun ban. Nu vorbim de banii lui Orban sau ai lui Iohannis. Vorbim de banii nostri, pe care vremelnic ii gestioneaza primul ministru pe care in loc sa ii directioneze catre adevaratele probleme ale romanilor, i-a folosit pentru a cumpara primari si parlamentari. Le multumesc parlamentarilor ca au ramas alaturi de PSD si vor ramane pana la capat (....) Hotararea de Guvern o vom ataca in contencios. Este inadmisibil. Nimeni nu si-a permis asa ceva. Cred ca daca ar fi fost un premier PSD-ist, l-ar fi arestat din sedinta de guvern. Pandemia nu are culoare politica”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.