Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciolacu: 'Simion nu merită să fie în turul II la prezidențiale'

ciolacu simion

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la România TV, că liderul AUR, George Simion, nu ar merita să intre în finala prezidențială.

„Nu cred că merită Simion să fie în turul 2 pentru cea mai înalta funcție în statul român”, a declarat Ciolacu. La remarca realizatorului emisiunii, că acest lucru ar putea să-l ajute pe Ciolacu dacă ajunge cu Simion în turul 2, liderul PSD a răspuns:  „Nu trebuie să faci orice numai să câștigi”. „Așa cum se manifestă în acest moment, nu-l califică pentru a se înscrie în ultima etapa ca românii să decidă cine este președinte”, a mai spus Ciolacu.

În ceea ce privește propria candidatură, liderul PSD nu a respins posibilitatea, însă a menționat că alegerea candidatului social-democrat la prezidențiale se va face în urma unui vot intern. Și dacă va fi el candidatul și dacă va candida altcineva din PSD, Ciolacu s-a declarat convins că viitorul președinte al României va fi un om „de stânga”.

Ciolacu a precizat că nu știe dacă Mircea Geoană intenționează să candideze la prezidențiale din postura de independent.

„Ce pot să vă spun cu certitudine e că nu o să fac greşelile pe care le-au făcut ceilalţi preşedinţia ai PSD. Toţi cei care au pierdut alegerile, şi s-au pierdut 4 rânduri de alegeri, au făcut greşeli, nu au luat decizia corectă în momentil respectiv . Eu nu o să mă las angrenat şi împins de cineva să iau o decizie pe care eu nu mi-o doresc sau nu cred că este bună pentru români, dar cu ceryitudine vă pot spune că România va avea un preşedinte de stânga. (...) Mi-aş fi dorit să văd un prim-ministru de dreapta care să facă reformele în zona administrativă. E un mit că reformele sunt făcute de partidele de dreapta. Nu e nicio problemă, voi face eu reformele. Îmi asum şi reformele de dreapta”, a declarat Ciolacu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.