Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Circulație BLOCATĂ pe DN 1: O femeie a murit, un bărbat e în stare gravă, după un accident rutier urmat de incendiu

Traficul rutier este blocat vineri seara pe DN 1, în județul Cluj, unde a avut loc un accident în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1 Cluj-Napoca - Huedin, în zona localității Dumbrava, județul Cluj.

Citește și: ATENȚIE, IMAGINI TERIBILE O femeie a murit, iar un copil de 4 ani este grav rănit, după un accident rutier

O femeie a murit, iar un bărbat a fost transportat la spital în urma unui accident rutier urmat de incendiu, petrecut vineri, în zona localităţii clujene Păniceni.

"O autospecială şi un echipaj SMURD se aflau în apropierea localităţii Păniceni, pentru a gestiona urmările unui accident produs anterior acestui eveniment. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a soldat cu rănirea şi încarcerarea a două persoane în autoturismul care a intrat în coliziune cu un autocamion. Pompierii au acţionat imediat pentru a stinge flăcările care au izbucnit din compartimentul motor al autoturismului şi pentru descarcerarea femeii şi bărbatului care se aflau în stare gravă şi au solicitat sprijinul unui echipaj medical la faţa locului. Prima a fost scoasă femeia, în vârstă de circa 60 de ani, a cărei stare s-a agravat şi mai mult, intrând în stop cardio-respirator. Pompierii au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de terapie intensivă, după care a fost continuată resuscitarea avansată. Din păcate, toate aceste eforturi nu au readus semnalele vitale persoanei resuscitate", se arată într-o informare a ISU Cluj.

O altă persoană a fost grav accidentată, scrie agerpres.ro.

"Apoi au fost utilizate utilajele hidraulice pentru a descarcera bărbatul din autoturism, care prezenta traumatisme grave şi avea pierderi ale stării de conştienţă. Acesta a fost preluat de către salvatori pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate", se mai arată în informarea ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.