Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cîrstoiu, către membrii PSD București: 'N-am venit să vă dau cu usturoi pe la tâmple'

Catalin Cirstoiu

Candidatul susținut de PSD și PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a declarat marți, la conferința de alegeri a PSD București, că nu a venit nici cu icoane, nici cu roaba, nici cu usturoi, aluzie la campania contracandidatului său Cristian Popescu Piedone.

„Cel mai rapid mod de deplasare în București este mersul pe jos. De aia am încercat să folosesc și metroul și da, sunt omul singur din metrou. De-aia am încercat să utilizez și tramvaiul, și troleibuzul, și propria mașină care arată cum spunea dl prim-ministru că sunt un om foarte bogat. Nu-i așa. Dragii mei, bogăția mea pornește mai mult din ce-am făcut, pentru că toată viața mea eu m-am ocupat de oameni”, a declarat Cîrstoiu.

„Dragii mei, eu am venit să vă împac. Dacă am reușit, rămâne la latitudinea dvs. (...) n-am venit cu roaba, nu am venit să vă dau cu usturoi pe la tâmple, cu icoane, am venit să vă spun că ăsta-s eu, Cătălin Cîrstoiu, și dacă am reușit să vă convingă să mă susțineți va fi pentru binele nostru al tuturor”, a adăugat candidatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.