Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cîțu respinge ideea unui guvern tehnocrat: 'A mai fost în 2016. A fost dezastru'

Amos News
ciolos gorghiu

Premierul Florin Cîțu, noul președinte al PNL, respinge orice discuție despre un guvern tehnocrat, după ce președintele PSD a lansat această idee. Cîțu consideră că Guvernul Cioloș a fost „un dezastru”, iar PNL nu va mai accepta o asemenea soluție.

„Am mai participat la un guvern tehnocrat în 2016. A fost dezastru. A fost un guvern 'tehnocrat' condus de PSD cu cei de la USR. Asta a fost în 2016. Nu vom face așa ceva niciodată. PNL nu se lasă îngenunchiat de nimeni. PNL a fost votat de români să conducă în perioada următoare, va da premierul și mergem mai departe. VĂd pe cei de la USR împreună cu PSD și AUR. Nu credeam că pot să văd așa ceva în România. Nu există altă variantă pentru PNL. Asta trebuie să înțeleagă toți cei care vor să negocieze cu PNL. PNL va fi la guvernare până ân 2024 și va avea premier”, a declarat Cîțu, la TVR 1.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că este exclus ca social-democraţii să mai voteze un guvern minoritar, aşa cum au făcut-o când au susţinut guvernul condus de Ludovic Orban, menţionând că îşi doreşte o înţelegere politică "inclusiv cu preşedintele României" pentru declanşarea alegerilor anticipate, urmând ca până atunci Executivul să fie condus de tehnocraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.