Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciucă îi răspunde lui Ciolacu: 'Am rămas același Nicolae Ciucă, la fel de natural'

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Nicolae Ciuca

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marți seară, la Digi24, că a rămas „la fel de natural”, după ce liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, afirmase cu o zi în urmă că îi plăcea mai mult de „Ciucă cel natural”, în contextul subiectului pilonului II de pensii private.

Luni, Marcel Ciolacu a fost întrebat de partenerul de coaliție, Nicolae Ciucă, dacă este de acord să fie menținute angajamentele de a nu mări taxele și impozitele în 2024 și de a nu schimba contribuțiile la Pilonul II.

Luat prin surprindere, Marcel Ciolacu a spus că îi „plăcea mai mult domnul Nicolae Ciucă cel natural, adevăratul Nicolae Ciucă”, nu cel care pune întrebări surpriză, formulate de consultanți. Premierul a mai precizat că Nicolae Ciucă știe deja răspunsurile la aceste întrebări, că sunt decizii luate de comun acord, explicând că nici „nu trebuie să-i răspund la televizor că nu mărim taxele”.

Marți seară, Nicolae Ciucă i-a răspuns lui Ciolacu:

  • „A fost o întrebare absolut ajutătoare. Probabil că tonul pe care am pus întrebarea nu a fost unul care să fie interpretat de maniera în care a fost gândită întrebarea, dar am discutat cu Marcel Ciolacu și a înțeles clar despre ce este vorba. Am rămas același Nicolae Ciucă, la fel de natural. A fost o chestiune de ton, nu de altceva”, a declarat Nicolae Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.