Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Clip realizat de artişti din Sfântu Gheorghe în perioada pandemiei a strâns peste 150.000 de vizualizări în câteva zile

videoclip muzicieni sfantu gheorghe

Un videoclip muzical realizat în perioada pandemiei de coronavirus de peste 50 de artişti din municipiul Sfântu Gheorghe, având ca temă bucuria de a trăi, a devenit viral pe internet, cu peste 150.000 de vizualizări în numai câteva zile, anunță AGERPRES.

"La iniţiativa Primăriei, 51 de artişti locali s-au reunit pentru a încânta oamenii din Sfântu Gheorghe cu o producţie comună. Videoclipul este menit să compenseze oarecum lipsa weekendului de festival a Zilelor Sfântu Gheorghe şi a fost lansat în mediul online vineri, 1 mai. Piesa bilingvă "Trăieşte!" evocă atmosfera de vară şi a marilor întâlniri, dar oferă şi speranţă şi optimism în timpul carantinei. Artiştii au înregistrat cu toţii melodia în propriile case, majoritatea cu telefoanele mobile, arătând astfel că nimic nu poate pune limite creativităţii şi artei. Videoclipul a avut un succes uriaş în rândul publicului, cu aproape 150.000 de vizualizări şi peste 2.000 de distribuiri pe Facebook în primele zile de la postare", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe, remis luni AGERPRES.

Citește și: Marcel Vela, despre declarația pe propria răspundere: Mai sunt două săptămâni până la această decizie .

Potrivit acestuia, textul melodiei a fost scris de Kátai Judit, solista trupei Térerő din Sfântu Gheorghe, şi a fost adaptat în limba română de directoarea Teatrului "Andrei Mureşanu", Anna Popa, producţia audio a fost realizată în studiourile Popas Production, iar editarea video a fost făcută de Ürmösi Levente Mihály şi Kerekes Csanád.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.