Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Clotilde Armand a trimis buldozerul la hotelul lui Dumitru Dragomir. Reacție bombă a lui Dragomi

cancan.ro
dumitru dragomir

Primarul Sectorului 1 a trimis un buldozer la hotelul de patru stele deținut de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Demolarea ordonată de primărie a vizat un gard de beton, iar Clotilde Armand a publicat imaginile pe pagina sa de socializare.

Potrivit acesteia, gardul deținut de Dumitru Dragomir era construit ilegal.

De aproape două decenii, construcția din beton și fier ar fi îngrădit fără drept spațiul public, ocupând și o porțiune din trotuar. Din cauza gardului, pietonii erau obligați să meargă pe stradă, iar siguranța le era pusă în pericol.

Clotilde Armand a anunțat „toleranță zero” pentru cei care ocupă ilegal spațiul public

„Am pus capăt unui alt caz de luare a domeniului public pe persoană fizică tolerat de fostele administrații locale. În jurul hotelului de patru stele Crystal Palace, din strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, a răsărit, de aproape două decenii, un gard din beton și fier care a fost construit ilegal pe domeniul public.

Vorbim de o flagrantă încălcare a legii, pentru că întreaga construcție s-a suprapus peste o parte a trotuarului, în unele zone chiar integral. Pietonii erau obligați să meargă pe stradă, printre mașini, iar siguranța le era pusă în pericol.

Am emis o dispoziție de desființare a acestui gard, iar echipele Poliției Locale și ale Administrației Domeniului Public au început astăzi lucrările de demolare.

Avem toleranță zero pentru cei care ocupă ilegal domeniul public, indiferent de numele, calitatea sau apartenența politică a celui care încalcă legea în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand.

Dumitru Dragomir aruncă bomba după ce Clotilde Armand, i-a demolat gardul din fața hotelului

"Gardul nu era al meu, era al Primăriei Generale, eu așa am închiriat parcarea, cu gard cu tot, în urma cu aproape 25 de ani.

Dacă doamna Clotilde a hotărât să-l dărâme, să-i fie de bine. Eu nu vreau să mă bag în scandalul reziștilor, pentru că ei au nevoie acum de scandaluri cât mai mari, pe modelul Băsescu, atunci când s-a apucat să dărâme chioșcurile și a mai câștigat un mandat.

Eu plătesc o chirie mare către Primăria Capitalei pentru acea parcare înprejmuită cu gard, dar domnul Nicușor Dan a fost un gentlemen și n-a venit să-l dărâme," a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.