Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Consilier USR din Sectorul 1, despre bursele elevilor: 'Nu sunt de acord cu această formă de pomană'

Agerpres
elevi scoala

Discuțiile pe tema burselor elevilor, din Consiliul Local al Sectorului 1, au ajuns la afirmații controversate. Un consilier local USR afirmă, nici mai mult, nici mai puțin decât că banii acordați elevilor ar fi o pomană.

„Nu sunt de acord cu această formă de pomană. Pentru că este o pomană”, spune Remus Șerban, consilier local USR la Secotul 1 despre bursele elevilor, potrivit unei înregistrări publicate de Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1. „Burse pe care Clotilde Armand refuză să le dea deși sunt prevăzute și în lege și sunt și fonduri alocate în bugetul local”, adaugă Manole.

Cloilde Armand a spus în ultima ședință de Consiliu Local că nu vrea să plătească bursele restante pentru elevi, ca aceștia să nu primească deodată „sume extraordinare”, arată SpotMedia.ro.

Armand a susținut în acea şedinţă că bursele se plătesc în fiecare lună. Ulterior, o directoare de liceu a dezvăluit că, de fapt, bursele sunt plătite abia la nivelul lunii mai. Primarul s-a enervat și a acuzat-o pe directoare că „se joacă cu cuvintele”. Și că , de fapt, „niște bani” s-au dat în fiecare lună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.