Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Consilierul baronului PNL Ilie Bolojan, atac dur la Iohannis: 'Cel mai mincinos politician din București din ultimii 100 de ani'

Istvan Csomortanyi

La începutul lunii noiembrie, președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, și-a angajat un consilier care în urmă cu doi ani a fost amendat pentru salutul nazist, de Consiliul Național pentru Combatere Discriminării. Scandaul public generat de gestul său nu l-a determinat pe baronul PNL de Bihor să renunțe la contoversatul consilier, nimeni altul decât Istvan Csomortanyi, președintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania, copreședinte al Alianței Maghiarilor din Transilvania. După nici o lună în funcție, Istvan Csomortanyi generează un nou scandal, lansând un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Într-o înregistare video publicată în urmă cu o săptămână pe Facebook și vizualizată de peste 65.000 de ori, Istvan Csomortanyi, consilier la cabinetul președintelui Consiliului Județean Bihor, afirmă că Iohannis este cel mai mincinos politician de la București din ultimii 100 de ani.

Mesajul lui Istvan Csomortanyi:

„Bună ziua PSD, PNL, UDMR! Dragă domnule președinte Klaus Iohannis! Prin faptul că astăzi ați dat undă verde monstruasei coaliții, formată din socialiști, național-liberali și minorități, ați demonstrat că ne-ați mințit de-a lungul ultimului an și jumătate. Meritați să fiți desemnat cel mai mincinos politician din București al ultimilor 100 de ani.

Însă mandatul dvs. nu este doar perioada minciunilor, ci șii a unei iesponsabilități totale. Din cauza deciziilor dvs. avem astăzi spitale supraaglomerate, pandemia nu a fost gestionată corespunzător, iar numărul deceselor s-a dublat. Inaptitudinea dvs. în poziția de președinte a avut ca rezultat șase guverne falimentare în ultimii cinci ani, nenumărate încercări eșuate de a forma guverne, datoria publică a luat-o razna, falimentul economic și moral în cae se regăsește azi România. Din cazua iresponsabilității, nepriceperii și lașității politice de care ați dat dovadă, suntem în așteptarea Crăciunului anului 2021 cu spitale pline, cu ministere care nu știu din ce vor achita pensiile, din ce vor asigura salariile personalului medical și nici din ce vor plăti ajutoarele sociale pentru copii. Și tot dvs. vă putem mulțumi că ați pus oameni incompetenți în funcții guvernamentale, care nu au fost în stare să rezolve mărirea prețurilor la energie care înt-o țară în care toată lumea cumpără lemnul fără chitanță, prețurile la lemnele de foc sunt rezolvate prin scăderea TVA-ului, în decembrie. Și mai vorbim de un guvern atât de incompetent care, practic, pur și simplu, a uitat de două millioane de cetățeni care se încălzesc în sistem centralizat.

Totodată, principalul pilon al activității prezidențiale a dvs. este că vă lipsește inima față de semeni. Eu doar atât vă doresc dvs.: ca cel puțin o dată să ajungeți în situația în care sute de mii de pensionari își trăiesc traiul zilnic, când trebuie să aleagă dacă vor mânca, vor încălzi casa sau vor merge la farmacie. În pragul Sărbătorilor ați putea să vă imaginați situația acelor părinți ce nu au somn fiindcă nu știu ce cadou vor așeza sub bradul de Crăciun. Domnule președinte de stat, dumneata ai provocat deja suficiente dezamăgiri. Ați dezamăgit ardelenii, ați dezamăgit maghiarii din Transilvania, cei ce au avut încredere în dvs., v-ați dezamăgit electoratul care a așteptat de la dvs. o țară reînnoită, mai curată.

Domnule președinte de stat, a sosit momentul să lăsați toate astea! Dumneata ai primit mandatul pentru a da jos stânga coruptă, însă în loc de aceasta, ați pus la cale coaliția dintre dreapta coruptă și sânga coruptă. Noi, în Ardeal, știm când trebuie să spunem bună ziua, dar știm și când trebuie spus la revedere.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.