Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Contre între Ludovic Orban și Sorin Grindeanu: 'Ești ca un tulburel oțetit' vs. 'Exemplele nu pot fi decât despre băutură'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a avut marţi, în plenul reunit al Parlamentului, un schimb de replici cu deputatul PSD Sorin Grindeanu, căruia i-a spus că vinurile adevărate, odată cu vârsta, devin nobile şi că el nu acceptă să fie criticat de cineva care nici măcar nu a apucat să ajungă vin, "un tulburel care s-a oţetit înainte de a ajunge vin".

"Domnule deputat, eu mi-am dat demisia din funcţia de prim-ministru atunci când, la alegerile parlamentare, PNL nu a câştigat alegerile, spre deosebire de dumneavoastră care, atunci când partidul care v-a susţinut prim-ministru, v-a cerut să vă daţi demisia, dumneavoastră v-aţi baricadat împreună cu Victor Ponta la Palatul Victoria şi mai aveaţi puţin şi săpaţi tranşee şi nu aţi putut fi scos de la Palatul Victoria decât prin intermediul unei moţiuni de cenzură înaintată tocmai de partidul care v-a susţinut. Domnule Grindeanu, şi alţii care vorbesc de subiectul ăsta, apropo de vechime, nu accept această aserţiune. Să ştiţi că vremea aduce cu sine nobleţe. Vinurile adevărate, odată cu vârsta, devin nobile şi nu accept să fiu criticat de cineva care nici măcar nu a apucat să ajungă vin, un tulburel care s-a oţetit înainte de a ajunge vin. Învăţaţi că valoarea şi calitatea umană nu au nicio legătură nici cu vârsta, nici cu vechimea", a spus Orban în timpul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură.

Citește și: Sorin Grindeanu s-a DEZLĂNȚUIT în Parlament: Barna, penalul de tip nou, obligat să își înghită propriile lozinci

În replică, Sorin Grindeanu i-a spus lui Orban: "Sigur că exemplele dumneavoastră nu pot fi decât despre băutură. Măcar în cuvântul de mai înainte aţi recunoscut ceva, că aţi pierdut alegerile".


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.